Sommerens bærdessert 10 personer
En nem lækker dessert! Top og bund lavet med Kranse XX, lagt sammen med creme og friske hindbær. Pynt evt. som foto eller til anledningen. Server som den søde fristelse til kaffen eller som dessert.
Se også vores andre desserter her.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Top/Bund
- 180 g Hvedemel
- 100 g Smør , koldt
- 1 spsk Vand
- 0,50 Vaniljestang
-
Fyld
- 200 g Kagecreme
- Friske Hindbær eller andre bær
Sådan gør du
-
Mel, smør, Kranse XX, vand og kornene fra vaniljestangen æltes sammen til en blød dej. Dejen skal hvile ca. 30 min. på køl, inden den rulles ud.
-
Rul dejen ned på 3 mm tykkelse og stik runde kager på Ø 6 cm ud. Sæt kagerne på bageplade med bagepapir og bag dem ved 180° C i 10-12 min.
-
Kagerne lægges sammen parvis med bær i kanten og creme i midten.
Tip
Bunden/toppen kan opbevares i en kagedåse op til 1 uge eller dejen kan fryses inden bagning.