Uhyggelige Orange hatte 48 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 48 stk.
-
Linsedej:
- 1.000 g Hvedemel
- 750 g Smør
- 350 g Flormelis
- 115 g Pasteuriserede æg
- 20 g Bagepulver
-
Kransekagemasse appelsin:
- 200 g Sukker
- 110 g Appelsinmarmelade
- 75 g Æggehvider
- 240 g Mørk chokolade
Sådan gør du
Linsedej rulles ned på 2,8 mm og bunde stikkes ud med rund udstikker ring nr. 11, Ø8 cm.
25 g Kransekagemasse appelsin sprøjtes på midten af linsedejen.
Linsedejen trykkes op i massen med 3 fingre, som til almindelig napoleonshat.
Bages ved 2100 C i 9-10 min.
Efterafkøling dyppes bunden i mørk chokolade.
Marcipanen rulles ned på 2,5 mm og udstikkes med rund udstikker Ø10 cm, og lægges ovenpå hatten. Pyntes fx med øjne og mund i chokolade.