Kransekagetapas - Cafe Latte 80 stk.
Små lækre tapas kransekagestykker med smag af lys chokolade, vanilje og kaffe.
Server som små tapas stykker til mødekaffen, til buffet, reception eller som den søde fristelse til jul og som kransekagetapas sammen med et glas bobler.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 80 stk.
-
Kransekagemasse vanilje:
- 300 g Sukker
- 120 g Pasteuriserede æg
- 30 g Vaniljesukker (se grundopskrift)
-
Cafe Latte creme;
- 800 g Fløde
- 320 g Lys chokolade
- 10 g Instant kaffe
Sådan gør du
Kransekagemasse vanilje:
Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres smag. Sættes på køl til dagen efter.
Kransekagemassen sprøjtes ud med flad firkantet tyl i pladens længde og bages ved 2200 C i 13-15 min. Rettes op efter bagning.
Cafe Latte creme:
Kog fløden op og hæld over chokoladen og kaffepulver. Rør grundigt til al chokoladen er smeltet. Dæk cremen med film og sæt på køl natten over.
Pisk cremen op og sprøjt med en dekorationstylle, bølger på toppen af de færdigbagte kransekagestænger. Frys stængerne og skær i 3 cm stykker.
Pyntes fx med en kaffebønne og et drys ODENSE Guldstøv.