Frugtdrøm Appelsin 42 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 42 stk.
-
Appelsinpasta
- 2 Appelsiner , usprøjtet
- 200 g Sukker
- 200 g Vand
- 1 spsk Honning
-
Kakaopasta
- 30 g Kakao
- 40 g kogende Vand
- 200 g Appelsinpasta
- 200 g Sukker
- 70 g Kakaopasta
- 200 g Pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du
-
Appelsinpasta: Appelsinerne skåret i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Sim-rer under låg i 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.
-
Kakaopasta: Kakao røres op i kogende vand.
-
Masse, appelsinpasta og sukker røres sammen. Kakaopasta røres i og æggehvide tilsættes til sidst. Massen skal have konsistens som til konfekt. Toppe á 40 g sprøjtes med stjernetylle. Bages ved 2250 C i 11-12 min. Efter afkøling sprøjtes hver top med smeltet nougat.