Frugtdrøm Appelsin 42 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 42 stk.

  • Appelsinpasta

  • 2 Appelsiner , usprøjtet
  • 200 g Sukker
  • 200 g Vand
  • 1 spsk Honning
  • Kakaopasta

  • 30 g Kakao
  • 40 g kogende Vand
  • 200 g Appelsinpasta
  • 200 g Sukker
  • 70 g Kakaopasta
  • 200 g Pasteuriserede æggehvider

Sådan gør du

  1. Appelsinpasta: Appelsinerne skåret i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Sim-rer under låg i 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.
  2. Kakaopasta: Kakao røres op i kogende vand.
  3. Masse, appelsinpasta og sukker røres sammen. Kakaopasta røres i og æggehvide tilsættes til sidst. Massen skal have konsistens som til konfekt. Toppe á 40 g sprøjtes med stjernetylle. Bages ved 2250 C i 11-12 min. Efter afkøling sprøjtes hver top med smeltet nougat.

Produkter i opskriften