Økologiske kransekagestykker 35 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 35 stk.
-
Kransekagemasser
- 150 g Rørsukker
- 100 g Økologiske Pasteuriserede æggehvider
-
-
Broken gelé
- 660 g Eksotisk frugtpuré - valgfri smag
- 260 g Sukker
- 80 g Citronsaft
- 8 g Gellan (Texturas)
- 8 g Citras (Texturas)
Sådan gør du
-
Rør økologisk marcipan med rørsukker og tilsæt derefter æggehvide lidt ad gangen.
-
Rul stænger af kransekagemassen, ca. 2,5 cm i diameter og rul stængerne i lidt groft økologisk rørsukker.
-
Skær stykker på 6 cm og placer dem på bageplade med papir. Bag ved 210°C, på dobbeltplade, 10-12 min.
-
Broken gelé; Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat.
-
Dyp enderne, på de afkølede kransekagestykker i fx smeltet ODENSE Økologisk Mørk Chokolade eller ODENSE Overtræk hvid (som foto), og pynt med broken gelé.