Marcipanæg med appelsin 22 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 22 stk.

Sådan gør du

  1. Appelsinen skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i ca. 20 min. Herefter blendes kompotten og den afkøles. Kompotten kan opbevares på køl i tætsluttende emballage op til 3 uger.
  2. Marcipan og appelsinkompot æltes sammen og marcipanen rulles til en pølse. Til 25 g marcipanæg deles marcipanen og 2 ruller formes. Hver rulle deles i 11 lige store stykker og æggene formes i æggerulle eller i hånden.
  3. Lad marcipanæggene tørre op på overfladen inden de rulles i mørk overtræk i hånden 1-2 gange og pyntes færdig med tørret appelsinskal.

Tip

Marcipanæg formes nemt, hurtigt og ensartet med æggerullen fra Odense Marcipan.
Æggerullen i træ kan rulle marcipanæg på ca. 25 g.

Produkter i opskriften