Påskeæg med nougat og salte sukkermandler 12 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 50 g salte sukkerristede Mandler /nødder fx Kims nøddebrud
-
Pynt
- Ekstra Mandler /Nødder eller flagesalt
Sådan gør du
Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler.
Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri.
Pak marcipanen omkring og tril til små æg evt. med lille æggerulle.
Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.
Overtræk med tempereret chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.
Tip
Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.
Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE Mørk Overtræk i stedet.