Påskeæg med nougat og salte sukkermandler 12 stk.

Her har du opskriften på sprøde påskeæg med marcipan, nougat og salte sukkermandler. Påskeopskriften, som giver 12 stk. fine påskeæg, er let at gå til, og vi lover dig, at resultatet vil imponere dine gæster. Påskeæggene er sprøde og lækre og de går perfekt som konfekt til påskebordet. Se, i opskriften nedenfor, hvordan påskeæggene laves og hvordan de pyntes!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler.

Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri.

Pak marcipanen omkring og tril til små æg evt. med lille æggerulle.

Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.

Overtræk med tempereret chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.

Hvis du vil undgå at temperere chokolade, så brug ODENSE Mørk Overtræk i stedet for.

Tip

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE Mørk Overtræk i stedet.

Produkter i opskriften