Kanelsnegle med creme og nougat 20 stk.

Kanelsnegle er en klassiker og lækker som et sødt mellemmåltid. Vores udgave af kanelsnegle indeholder selvfølgelig vores gode marcipan, der passer rigtig godt sammen med kanel, suppleret med creme og et godt drys af chokoladespåner. Kanelsneglene er toppet med smeltet nougat og kan serveres til både morgen-, middag-, eftermiddags- eller aftenkaffen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Dej:
Opløs gæren i lun mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen med dejkrog i skål, ca. 10 min. til dejen slipper skålen. Lad dejen hæve ca. 30 min. tildækket.

Creme:
Mælken koges op. De øvrige piskes let sammen og den varme mælk tilsættes lidt ad gangen. Hæld cremen tilbage i gryden og kog op, medens der piskes og køl af.

Remonce:
Kranse XX og sukker røres sammen, smør tilsættes og til sidst æggehvider samt kanel. Røres til en ensartet remonce.

Rul dejen ud til en rektangel på ca. 3 mm tykkelse. Smør den færdige kanelfyldning på og derefter cremen på dejen. Drys med chokoladespåner.

Rul dejen sammen, som til en roulade og del i 20 stykker. Fold den løse dej ende ind under sneglen og sæt dem på bageplade med bagepapir. Tryk sneglene let flade. Lad sneglene efterhæve 30-60 min.

Kanelsneglene bages ved 210° C i 8-10 min.

Servér dem lune med smeltet nougat på toppen.

Tip

Kanelsneglene kan fryses og lunes lige inden servering - med eller uden nougat.

Produkter i opskriften