Frugtdessert uden tilsat sukker 24 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 400 g Skyr
- 100 g Pasteuriserede æggehvider
- 2 spsk Rom
- 6 bl. Husblas
- 2 spsk flydende Sødemiddel
- 400 g frossen Kirsebær eller anden frugt
- 1 bl. Husblas
Sådan gør du
- Marcipanen rulles ned til 0,5 cm og stikkes ud, så den passer til bunden af den runde form.
- En plastikstrimmel lægges rundt i kanten af hver form.
- Husblas sættes i blød i koldt vand.
- Skyr og stiftpisket æggehvide vendes sammen med den smeltede husblas og rom.
- Creme fordeles i 24 forme ovenpå marcipanen.
- Den frosne frugt optøs og blandes med 1 blad smeltet husblas og fordeles øverst på desserterne.
- Desserterne sættes på køl eller frost og tages ud efter behov (beregn ca. 2,5 time til optøning).