Moussekage på luxxbund 25 personer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 personer

Sådan gør du

  1. Luxxbund: Kranse XX og sukker røres sammen. Æg tilsættes lidt ad gangen. Mandelblanding tilsættes og der røres ved mellem hastighed 5-6 min. Bunden bages i gastro bakke, foret med bagepapir ved 180° C i 12-15 min.
  2. Brombærpuré: Bærrene tøs op. Koges op med sukker, blendes og afkøles.
  3. Mousse: Husblas udblødes i koldt vand og smeltes. Æggeblommer piskes op med sukker. Fløde piskes til skum. Brombærpure piskes i æggesnapsen og den smeltede husblas piskes i. Flødeskummet vendes i.
  4. Moussen fyldes i silikone forme og chokolade saucen rørt op med lakridsgranulat lægges midt på moussen.
  5. Bunden udstikkes efter formen og ligges på moussen og de stilles på frost.
  6. Til servering vendes moussekagerne ud og pensles med klar gele.

Tip

Moussekagerne kan serveres med ODENSE Chokolade sauce, chokoladepynt og friske bær.

Produkter i opskriften