Rabarber trifli med marcipan crumble 10 personer
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Crumble
- 60 g Rørsukker
- 60 g Hvedemel
- 30 g Smør
-
Tuilles
- 50 g Smør , blødt
- 50 g Hvedemel
- 50 g Æggehvider
- 50 g Sukker
-
Rabarberkompot
- 600 g Rabarber
- 200 g Sukker
- 0,50 Vaniljestang
-
Creme
- 500 g Piskefløde
- 15 g Vaniljesukker
Sådan gør du
-
Crumble: Bland ingredienserne til en crumble og fordel den på bageplade med bagepapir. Bages ved 200° C i 12-15 min.
-
Tuilles: Smør og Kranse XX røres sammen. Resten tilsættes og det røres til en ensartet dej. Sigtes evt. hvis der er klumper i. Dejen smøres ud i ønsket størrelse på silikonemåtte, evt. anvend en form. Bages ved 180° C i 5-6 min. Bøjes/formes, mens de er varme.
-
Rabarberkompot: Rabarber, sukker og kornene fra vaniljen koges mør.
-
Creme: Pisk fløden til skum med vaniljesukker.
-
Fordel crumble nederst i glassene, dernæst kompot og øverst creme. Pyntes af med lidt kompot og tuilles.