Rabarber trifli med marcipan crumble 10 personer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

  • Crumble

  • 60 g Rørsukker
  • 60 g Hvedemel
  • 30 g Smør
  • Tuilles

  • 50 g Smør , blødt
  • 50 g Hvedemel
  • 50 g Æggehvider
  • 50 g Sukker
  • Rabarberkompot

  • 600 g Rabarber
  • 200 g Sukker
  • 0,50 Vaniljestang
  • Creme

  • 500 g Piskefløde
  • 15 g Vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Crumble: Bland ingredienserne til en crumble og fordel den på bageplade med bagepapir. Bages ved 200° C i 12-15 min.
  2. Tuilles: Smør og Kranse XX røres sammen. Resten tilsættes og det røres til en ensartet dej. Sigtes evt. hvis der er klumper i. Dejen smøres ud i ønsket størrelse på silikonemåtte, evt. anvend en form. Bages ved 180° C i 5-6 min. Bøjes/formes, mens de er varme.
  3. Rabarberkompot: Rabarber, sukker og kornene fra vaniljen koges mør.
  4. Creme: Pisk fløden til skum med vaniljesukker.
  5. Fordel crumble nederst i glassene, dernæst kompot og øverst creme. Pyntes af med lidt kompot og tuilles.

Produkter i opskriften