Ricotta pandekager med citron 25 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

  • 3 Æg
  • 0,50 dl Sukker
  • 1 skal af ubehandlet Citron
  • 2 spsk Citronsaft
  • 500 g Ricotta
  • 200 g Hvedemel eller glutenfri mel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 0,25 tsk Salt
  • Smør eller margaringe til stegning
  • 250 g friske Bær fx hindbær, jordbær eller blåbær

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sukker og revet Kranse XX sammen til en luftig cremet æggesnaps. Tilsæt citronskal, citronsaft, ricotta, mel, bagepulver og salt og pisk til dejen er klumpfri.
  2. Kom lidt smør på panden og sæt dejen med en ske, som små pandekager. Steg dem ved lav varme ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne.
  3. Servér pandekagerne lune med Chokoladesauce, sirup eller honning og friske bær.

Tip

Nyd pandekagerne til morgenmaden, brunch’en eller som en lille lækker dessert.

Produkter i opskriften