Ricotta pandekager med citron 25 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 3 Æg
- 0,50 dl Sukker
- 1 skal af ubehandlet Citron
- 2 spsk Citronsaft
- 500 g Ricotta
- 200 g Hvedemel eller glutenfri mel
- 2 tsk Bagepulver
- 0,25 tsk Salt
- Smør eller margaringe til stegning
- 250 g friske Bær fx hindbær, jordbær eller blåbær
Sådan gør du
-
Pisk æg, sukker og revet Kranse XX sammen til en luftig cremet æggesnaps. Tilsæt citronskal, citronsaft, ricotta, mel, bagepulver og salt og pisk til dejen er klumpfri.
-
Kom lidt smør på panden og sæt dejen med en ske, som små pandekager. Steg dem ved lav varme ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne.
-
Servér pandekagerne lune med Chokoladesauce, sirup eller honning og friske bær.
Tip
Nyd pandekagerne til morgenmaden, brunch’en eller som en lille lækker dessert.