Trifli med ymer creme 40 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • Marcipan crumble

  • 240 g Rørsukker
  • 240 g Hvedemel
  • 120 g Smør
  • Jordbær/rabarber kompot

  • 1.250 g Jordbær , fra frost
  • 1.250 g Rabarber , fra frost
  • 750 g Sukker
  • 20 g Vaniljesukker
  • Ymer

  • 1.000 g Ymer drænet
  • 1.000 g Fløde
  • 200 g Flormelis
  • 20 g Vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Marcipan crumble: Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade. Bages ved 200 °C i ca. 15 min. Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.
  2. Jordbær/rabarber kompot: Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens. Køles af til stuetemperatur.
  3. Ymer creme: Ymeren skal drænes i et klæde nogle timer så der ikke er for meget vand i. Derefter piskes det sammen med flormelis og vaniljesukker. Fløden piskes til en let flødeskum, og vendes i ymeret.
  4. Samling: Fordel crumble, kompot og creme i portionsglas, lige inden servering.

Produkter i opskriften