Flødeboller med marcipanbund 30 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipanbunde: En pakke marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og på hver skive placeres en nougat terning.
  2. Guf: 300 g sukker og 1 dl vand koges op og koger i 2 minutter. 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
  3. Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose hvor et hjørne klippes af eller med en sprøjtepose.
  4. Flødebollerne pensles med eller dyppes i smeltet mørk overtræk.

Tip

Holdbarhed er 3 dage ved 10-12° C.

Flødebollerne er nemmere at håndtere, hvis du bager marcipanbundene ved 180° C i 5-8 minutter. (Læg først nougat på når bundene er afkølede)

Produkter i opskriften