Flødeboller med marcipanbund 30 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 300 g Sukker
- 1 dl Vand
- 150 g Pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du
-
Marcipanbunde: En pakke marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og på hver skive placeres en nougat terning.
-
Guf: 300 g sukker og 1 dl vand koges op og koger i 2 minutter. 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
-
Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose hvor et hjørne klippes af eller med en sprøjtepose.
-
Flødebollerne pensles med eller dyppes i smeltet mørk overtræk.
Tip
Holdbarhed er 3 dage ved 10-12° C.
Flødebollerne er nemmere at håndtere, hvis du bager marcipanbundene ved 180° C i 5-8 minutter. (Læg først nougat på når bundene er afkølede)