Konfekt julekugler med kaffesmag 32 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
-
Marcipan med kaffesmag
- 30 g Kaffepasta
-
Overtræk/pynt
Sådan gør du
-
Marcipan med kaffesmag: Marcipan og kaffepasta blandes godt sammen, og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm., og lægges til tørre i min. 1 døgn inden de dyppes i chokolade.
-
Mørk overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele kaffeoblaten ned i det mørke overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
-
Forslag til 3 afpyntninger:
-
(1)Drys guld støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
-
(2)Når det mørke overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med rosa støv.
-
(3)Når det mørke overtræk har sat sig, skraveres toppen af oblaten med lys overtræk, så det giver et flot mønster.