Konfekt julekugler med kaffesmag 32 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan med kaffesmag: Marcipan og kaffepasta blandes godt sammen, og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm., og lægges til tørre i min. 1 døgn inden de dyppes i chokolade.
  2. Mørk overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele kaffeoblaten ned i det mørke overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
  3. Forslag til 3 afpyntninger:
  4. (1)Drys guld støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
  5. (2)Når det mørke overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med rosa støv.
  6. (3)Når det mørke overtræk har sat sig, skraveres toppen af oblaten med lys overtræk, så det giver et flot mønster.

Produkter i opskriften