Konfekt julekugler med kirsebærsmag 32 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
-
Marcipan med kirsebærsmag
- 100 g Kirsebærpasta
-
Overtræk/pynt
Sådan gør du
-
Marcipan og kirsebær pasta blandes godt sammen og rulles ud til ca. 8 mm i tykkelsen. Stikkes ud med en rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm, og lægges til tørre i min. 1 døgn, inden de dyppes i chokolade.
-
Det hvide overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Dyp hele kirsebær oblaten ned i det hvide overtræk med en dyppegaffel, og sæt oblaten over på et stykke bagepapir.
-
Forslag til 3 afpyntninger:
-
(1) Drys rosa støv på toppen imens overtrækket stadigvæk er vådt. Brug evt. pensel til at samle støvet op fra bøtten.
-
(2) Når det hvide overtræk har sat sig, pensles med en stor blød pensel, toppen af oblaten med støv (Rosa, Bronze eller Guld Støv).
-
(3) Når det hvide overtræk har sat sig, så skraveres toppen af oblaten med lys og mørk overtræk, så det giver et flot mønster.