Kransekagetapas - Kirsebær 80 stk.
Små lækre tapas kransekagestykker med smag af hvid chokolade og kirsebær.
Server som små tapas stykker til mødekaffen, til buffet, reception eller som den søde fristelse til jul og som kransekagetapas sammen med et glas bobler.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 80 stk.
-
Kransekagemasse vanilje:
- 300 g Sukker
- 120 g Pasteuriserede æg
- 30 g Vaniljesukker (se grundopskrift)
-
Kirsebær creme:
- 800 g Fløde
- 400 g Hvid chokolade
- 200 g * Kirsebærpure
-
*Eller brug frosne kirsebær, der koges til en puré.
Sådan gør du
Kransekagemasse vanilje:
Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres smag. Sættes på køl til dagen efter.
Kransekagemassen sprøjtes ud med flad firkantet tyl i pladens længde og bages ved 2200 C i 13-15 min. Rettes op efter bagning.
Kirsebær creme:
Kog fløden op og hæld over chokoladen og kirsebærpuré. Rør grundigt til al chokoladen er smeltet. Dæk cremen med film og sæt på køl natten over.
Pisk cremen op og sprøjt med konfekttylle, små knopper på toppen af de færdigbagte kransekagestænger. Frys stængerne og skær i 3 cm stykker.
Pyntes fx med en hasselnød vendt i ODENSE Rosastøv.