Marcipan-lakridstrøffel stænger 18 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 200 g Piskefløde
- 6 g Lakridspulver
- 5 g Kakao
- 5 g Lakridspulver
Sådan gør du
-
Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af konfektbakken på bagepapir(12 x 46 cm).
-
Piskefløden koges op og hældes over den hvide chokolade og det omrøres til chokoladen smelter. Lakridspulver blendes i cremen og det sættes på køl til næste dag.
-
Lakridscremen røres op med smeltet hvid chokolade. Trøflen smøres på marcipanbunden og kakaopulver blandet med lakridspulver sigtes over trøflen og formen stilles på køl.
-
Fyldet vendes ud af formen og marcipanbunden smøres med tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen størkner helt skæres pladen i stænger på ca. 2 cm i bredden eller i ønsket størrelse