Nougat-chokoladeroulade 12 personer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

  1. Del æggene. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen og pisk til marengs. Sigt kakao i og pisk igen et kort øjeblik. Rør æggeblommerne sammen og vend dem i marengsen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og smør dejen ud på papiret i et jævnt lag (40x30cm). Bag kagebunden 6-8 min. ved 200°C.
  3. Vend rouladen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker, træk papiret af og læg et viskestykke over.
  4. Sprøjt nougaten ud på den afkølede bund og smør den ud i et jævnt lag.Drys med chokolade chunks og rul rouladen sammen.
  5. Pak den ind i bagepapiret indtil servering. Den bliver kun bedre af at trække.

Tip

Kan også drysses med friske bær f.eks. jordbær skåret i mindre stykker, blåbær eller hindbær. Hvis der suppleres med friske bær, halveres mængden af nougat.

Produkter i opskriften