Rocky road fudge tern 30 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Beklæd en lille firkantet bradepande ca. 20*20 cm med plastfilm.
  2. Smør kransekagemassen ud på et stykke bagepapir svarende til størrelsen på bradepanden og bag den 10 min. ved 200° C, til den er gylden. Afkøl kransekagebunden, pil bagepapiret af og læg bunden i bradepanden med plastfilm.
  3. Bring piskefløde i kog, tag gryden af varmen og smelt mørk overtræk heri. Skær kold nougat i små tern og fordel dem oven på bunden. Bland fløden med nødder, mandler og marshmallows og kom det i formen.
  4. Glat overfladen, sæt den koldt til massen er stivnet i mindst 2 timer og skær det i tern.

Tip

Der kan også anvendes forskellige tørrede frugter sammen med nødderne

Produkter i opskriften