Solbær kransekage 32 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
- 200 g Sukker
- 150 g Solbærmarmelade
- 15 g Æggehvider
-
Solbærfyldning:
- 180 g Solbærmarmelade
- 2 g (1 bl.) Husblas
Sådan gør du
Kranse XX og sukker røres sammen til en ensartet konsistens. Tilsæt først solbærmarmeladen og derefter æggehvider, og rør sammen.
Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med ODENSE Snabel tylle og bages ved 2200 C i ca. 12-14 min.
Solbærfyldning:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min. inden den smeltes og blandes sammen med solbærmarmeladen. Sprøjt en stribe solbærfyldning i midten af de afkølede kransekagestænger. Sæt på frost indtil solbærfyldningen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af ca. 7 cm.
Det mørke overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Dyp bunden af kransekagestykket ned i det mørke overtræk, og sæt over på et stykke bagepapir. Skravér toppen af kransekagestykket med mørk overtræk, så det giver et flot mønster.