Solbær kransekage 32 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

Sådan gør du

Kranse XX og sukker røres sammen til en ensartet konsistens. Tilsæt først solbærmarmeladen og derefter æggehvider, og rør sammen.

Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med ODENSE Snabel tylle og bages ved 2200 C i ca. 12-14 min.

Solbærfyldning:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min. inden den smeltes og blandes sammen med solbærmarmeladen. Sprøjt en stribe solbærfyldning i midten af de afkølede kransekagestænger. Sæt på frost indtil solbærfyldningen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af ca. 7 cm.

Det mørke overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Dyp bunden af kransekagestykket ned i det mørke overtræk, og sæt over på et stykke bagepapir. Skravér toppen af kransekagestykket med mørk overtræk, så det giver et flot mønster.

Produkter i opskriften