Frugtdrøm Blåbær 42 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 42 stk.
- 300 g frosne Blåbær (drænet vægt)
- 300 g Sukker
- 110 g Pasteuriserede æggehvider
- Glasur
Sådan gør du
-
Blåbær sættes til optøning dagen før, de skal anvendes og saften sies fra. Jo mere saft der drænes væk, jo mere svampet bliver kagerne. Frugtsaften kan anvendes til mousse, gele, saft m.m.
-
De drænede bær køres sammen med masse og sukker. Æggehvide tilsættes til sidst, massen skal have konsistens som til konfekt.
-
Massen sprøjtes med rund tylle, 40 g pr. stk. eller i ønsket størrelse og trykkes i facon med 3 fingre (som napoleonshat).
-
Bages ved 225º C i 10-12 min. Efter afkøling bundsmøres kagerne med mørk overtræk og dekoreres med glasur farvet blå med frugtfarve.