Frugtdrøm Stikkelsbær 42 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 42 stk.
- 300 g frosne Stikkelsbær (drænet vægt)
- 300 g Sukker
- 10 g Vaniljesukker
- 3 g Honningkagekrydderi
- 70 g Pasteuriserede æggehvider
- Flormelis
Sådan gør du
-
Stikkelsbær sættes til optøning dagen før, så saften drænes fra. De drænede bær, sukker og krydderier køres sammen med masse og æggehviden tilsættes til sidst. Massen skal have konsistens som til konfekt og sprøjtes ud i zig-zag mønster til juletræer på 40 g pr. stk.
-
Drysses med flormelis lige inden afbagning og bages ved 225º C i 11-12 min. Efter afkøling smøres bagsiden med smeltet nougat. Pynt evt. juletræerne med en topstjerne af hvid overtræk.