Kransekage roser med hindbær 30 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 175 g Hvedemel
- 50 g Sukker
- 150 g Smør
- 1 Æggeblomme
- 200 g Hindbær
- 0,25 Vaniljestang
- 50 g Sukker
Sådan gør du
-
Bland mel, revet kranse XX og sukker. Smuldr smørret i blandingen. Saml dejen med æggeblomme og læg den på køl mindst 30 min.
-
Lav en kompot af hindbær, vaniljekorn og sukker og afkøl.
-
Rul mørdej ud i 4 mm tykkelse og udstik små runde kager på ca. Ø 5 cm. Læg dem på en bageplade og kom lidt hindbærkompot midt på hver. Sprøjt kransekagemassen ud som en rose og læg den oven på bundene.
-
Bag kagerne ca. 8 min. ved 180° C, så bunden er sprød og kransekagemassen gylden.