Kransekagehjerte med fyld 12 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
-
Kransekagemasse
- 1.000 g Sukker
- 375 g Æggehvider
-
Pynt
- Kakaonibs
- Frysetørret hindbærpulver
- Pistacienødder , usaltede fint hakket
Sådan gør du
-
Rør kransekagemassen sammen og lad den hvile i køleskabet et døgn.
-
Sprøjt eller rul stænger ud og form om en hjerteformet udstikker, eller form i hånden. Brug ca. 200 g kranskagemasse til et hjerte. Bag hjerterne ved 220 grader i 12-14 min.
-
Pynt med smeltet mørk overtræk, ca. 20 g pr. hjerte.
-
Resterende kransekagemasse trilles til kugler ca. 100 stk. af 14 g og bages ved 220 grader i 12-14 min.
-
Kuglerne trilles først i smeltet hvid overtræk og derefter i fx fint hakkede pistacienødder, knuste kakaonibs med ODENSE Bronzestøv og frysetørret hindbærpulver.