Kransekagehjerter til Valentinsdag 30 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Kransekagemasse
- 150 g Sukker
- 2 Æggehvider
-
Pynt
- Mandler
Sådan gør du
-
Rør sukker sammen med æggehviden. Lad det evt. stå og trække til sukkeret er opløst. Arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen. Fordel kransekagemassen i en sprøjtepose med en rund tyl.
-
På en bageplade med papir sprøjtes først den ene side af hjertet og dernæst den anden. Tryk forsigtigt en mandel fast i bunden af hjertet. Kranskagestykkerne bages ved 220°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
-
Smelt mørk overtræk og dyp kransekagehjerternes bunde heri eller pensl bundene. Udrul rød fondant, og udstik små hjerter. Fæstn hjerterne med en lille smule chokolade.