Nougatstænger 1600 gram
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1600 gram
- 400 g Sukker
- 200 g Æggehvider
Sådan gør du
-
Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
-
Kransekagemasse sprøjtes ud i stænger med ODENSE X-tyl. ODENSE Sprøjteklar Nougat sprøjtes midt på stangen og med ODENSE C-tylle sprøjtes kransekage oven på bunden.
-
Med fugtige fingre formes stængerne og bages ved 230° C i ca. 11 min.
-
Stængerne kan sprøjtes med glasur og bunden dyppes i ODENSE Overtræk mørk. Stængerne skæres i passende størrelse.
Tip
Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.