Rustik mandel kransekage 32 stk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

  • 200 g Sukker
  • 120 g Pasteuriserede æggehvider
  • Flormelis
  • Sesamfrø
  • Pistacienødder , usaltede

Sådan gør du

  1. Marcipan og sukker røres sammen i kedlen, æggehviderne tilsættes lidt efter lidt, så massen ikke klumper.
  2. 25 g mandelmasse formes i kugler med en isske, sprøjtepose eller andet. Marcipankuglerne rulles i en skål/bakke med flormelis, sorte sesamfrø eller hakkede pistacienødder og sættes på bageplade med bagepapir. Trykkes herefter i den ønskede facon.
  3. Bages ved 210º C 12-15 min. Opbevares på frost indtil servering.

Tip

Hakket chokolade, mandler, nødder eller tørret frugt kan blandes i mandelmassen inden de formes.

Produkter i opskriften