Vaniljelagkage 1 stk.
Lækker og nem vaniljelagkage, som kan pyntes med sæsonens bær og frugter. Prøv også at vende lidt hakket chokolade i cremen. Det giver lidt ekstra knas og smag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
- 2 dl Vand
- 2,50 dl Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 2 dl Æg
- Friske Bær
- 400 g Kagecreme, kogt
- 200 g Piskefløde
Sådan gør du
-
Bland ODENSE Vaniljekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
-
Hæld massen i en Ø24 cm form og bag ved 160 °C i ca. 45 minutter.
-
Tilbered kagecremen og afkøl den. Pisk fløde til skum og vend den i kagecremen.
-
Del den bagte kage i 3 lagkagebunde og fordel cremen på bundene. Læg bundene sammen, slut af med creme på toppen og pynt med friske bær.