Rabarber cupcakes 36 stk.
ca. 36 små eller 12 store
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 36 stk.
-
Dej
- 125 g Smør
- 2 Æg
- 175 g Sukker
- 250 g Creme Fraiche 18%
- 200 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 0,25 liter Rabarber , fint snittet
- 0,50 dl Sukker
- 2 spsk Vaniljesukker
-
Topping
- 1 dl Rabarber , fint snittet
- 0,50 dl Sukker
Sådan gør du
-
Smelt smørret i en gryde for svag varme. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps. Tilsæt revet masse og pisk til konsistensen er cremet. Rør cremefraiche i og sigt mel og bagepulver i dejen. Rør dejen sammen med smeltet, ikke for varmt smør. .
-
Bland rabarber, sukker og vaniljesukker og vend det i dejen
-
Fordel dejen i muffinformene og bag dem ved 200° C i ca. 12 min. (store i ca. 20 min.)
-
Bland rabarber, sukker og revet Kranse XX. Fordel blandingen oven på kagerne og bag dem endnu ca. 5 min.(store ca. 10 min.)