Rabarber cupcakes 36 stk.

ca. 36 små eller 12 store

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 36 stk.

  • Dej

  • 125 g Smør
  • 2 Æg
  • 175 g Sukker
  • 250 g Creme Fraiche 18%
  • 200 g Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 0,25 liter Rabarber , fint snittet
  • 0,50 dl Sukker
  • 2 spsk Vaniljesukker
  • Topping

  • 1 dl Rabarber , fint snittet
  • 0,50 dl Sukker

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde for svag varme. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps. Tilsæt revet masse og pisk til konsistensen er cremet. Rør cremefraiche i og sigt mel og bagepulver i dejen. Rør dejen sammen med smeltet, ikke for varmt smør. .
  2. Bland rabarber, sukker og vaniljesukker og vend det i dejen
  3. Fordel dejen i muffinformene og bag dem ved 200° C i ca. 12 min. (store i ca. 20 min.)
  4. Bland rabarber, sukker og revet Kranse XX. Fordel blandingen oven på kagerne og bag dem endnu ca. 5 min.(store ca. 10 min.)

Produkter i opskriften