Marcipanæg mandel-nougat 40 stk.

Sådan gør du

  1. Hak de brændte mandler. Gem lidt til pynt og bland rester med nougat.
  2. Tril 55 kugler af nougatmassen og sæt dem i fryseren til de er frosne.
  3. Del marcipanen i 55 skiver af ca. 18 g og læg en nougatkugle på hver. Form marcipanen om nougaten og rul kugler til æg i ODENSE Æggerulle.
  4. Marcipanæggene stilles på en plade, gerne i et døgn, så overfladen tørrer op.
  5. De dyppes i smeltet mørk overtræk og pyntes med lidt finthakkede brændte mandler, som er blandet med ODENSE Guldstøv.

Tip

Marcipanæg formes nemt, hurtigt og ensartet med æggerullen fra Odense Marcipan.
Æggerullen i træ kan rulle marcipanæg på ca. 25 g.

Produkter i opskriften

Relateret video

ODENSE Æggerulle