Petit four - Hindbærhjerte 96 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 96 stk.
-
Kransekagemasse
- 200 g Brun farin
- 4 g Salt
- 100 g Smør brunet
- 45 g Æggehvider
-
Creme
- 500 g Piskefløde
- 100 g Hindbærpuré
-
Pynt
- Frysetørret hindbærpulver
Sådan gør du
Smørret varmes op indtil det bruner let og afkøles derefter. Kranse XX, brun farin og salt køres sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen og til sidst det brunede smør.
Kransekagemassen sprøjtes, som lille hjerte, på miniplader (skal ikke fedtes grundet smørret i massen), 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.
Kog fløde og hindbærpúre op og hæld over chokoladen. Omrør cremen til al chokoladen er smeltet. Sæt cremen i køleskabet min. 4 timer men gerne natten over.
Pisk cremen op, til den er tyk og cremet. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.
Smelt overtræk og dyp hele pladen, med kagerne på, ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.
Pynt straks med en blanding af frysetørret hindbærpulver og ODENSE Guldstøv. Brug en lille the-sigte til at drysse med.