Petit four - Solbærtop 96 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 96 stk.
-
Kransekagemasse
- 300 g Sukker
- 30 g Citronpasta
- 130 g Æggehvider
-
Creme
- 500 g Piskefløde
- 100 g Solbærpuré
-
Pynt
- Frysetørret Solbærpulver
Sådan gør du
Kranse XX og sukker køres sammen. Citronpasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen
Kransekagemassen sprøjtes, som en rund bund, på let fedtede miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.
Kog fløde og solbærpuré op og hæld over chokoladen. Omrør cremen til al chokoladen er smeltet. Sæt cremen i køleskabet min. 4 timer men gerne natten over.
Pisk cremen op, til den er tyk og cremet. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.
Smelt overtræk og dyp hele pladen, med kagerne på, ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.
Pynt straks med en blanding af frysetørret solbærpulver og fx ODENSE Rosa Støv. Brug en lille the-sigte til at drysse med.