Drømmekage 1 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
-
Bund
- 350 g Sukker
- 350 g Smør
- 1 Vaniljestang
- 350 g Æg
- 450 g Hvedemel
- 2,50 tsk Bagepulver
- 1,50 dl Mælk
-
Topping
- 280 g Smør
- 420 g Rørsukker
- 2 dl Mælk
- 280 g Kokosmel
Sådan gør du
-
Rør sukker, smør, Kranse XX og vaniljekorn cremet. Tilsæt æg lidt ad gangen. Sigt mel og bagepulver i dejen og til sidst mælk.
-
Bunden bages ved 180° C i ca. 30 min.
-
Smelt smør og tilsæt mælk samt sukker og kog det op. Rør til sidst kokos og revet Kranse XX i.
-
Smør toppingen ud på bunden og bag kagen færdig ved 210° C i ca. 8 min.
Tip
Kagen er velegnet til opbevaring på frost.