Karamel Brownie med Toffee kugler 1 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
-
Opskrift til 1 gastrobakke
- 210 g Hvedemel
- 600 g Smør
- 360 g Kakaopulver
- 7 g Nescafe
- 1.215 g Sukker
- 485 g Æg
- 6 g Salt
-
Pynt:
Sådan gør du
- Smelt smør.
- Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
- Bland forsigtigt det smeltede smør i æggeblandingen.
- Bland mel, kakao, kaffe og salt, og sigt det i dejen.
- Kom dejen i en gastrobakke med bagepapir og bag ca. 35 min. ved 150 grader.
- Skær den afkølede brownie i firkanter og pynt med rigeligt ODENSE Toffee kugler og ODENSE Karamel sauce eller Chokoladesauce.
- Server gerne med is og frisk frugt.