Marmorkage 1 stk.
1 rugbrødsform
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
- 1 dl Vand
- 1,25 dl Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 1 dl Æg (cater)
- 1 dl Vand
- 1,25 dl Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 1 dl Æg (cater)
- Flormelis
Sådan gør du
-
Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
-
Bland ODENSE Vaniljekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
-
Smør en rugbrødsform og hæld skiftevis chokoladekagedej og vaniljekagedej i formen. Rør til sidst lidt rundt i dejen med en gaffel, for at give dejen et mønster.
-
Bag kagen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
-
Sigt flormelis på toppen af kagen.