Mazarinkage med appelsin og chokolade 1 stk.
1 gastro bakke
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
-
Bund
- 360 g Sukker
- 500 g Smør . blødt
- 420 g Æg
- 240 g Hvedemel
- 300 g Appelsinkompot
-
Sukkermasse
- 300 g Æggehvider
- 300 g Sukker
-
Top
Sådan gør du
-
Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør lidt ad gangen, tilsæt derefter æg af flere omgange og til sidste melet sammen med appelsinkompot.
-
Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Fordel dejen i gastro bakke med bagepapir og bag kagen ved 180° C i ca. 35 min.
-
Når kagen er afkølet smøres toppen med Nugamole eller chokoladetrøffel og drysses evt. med tørret appelsinskal
Tip
Se opskrift på appelsinkompot ved "kransekage med appelsin".