Rabarbermazarin kage 1 stk.
1 gastro bakke
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
- 360 g Sukker
- 500 g Smør , blødt
- 420 g Æg
- 240 g Hvedemel
- 300 g Æggehvider
- 300 g Sukker
- 500 g Rabarber
Sådan gør du
-
Rør Kranse XX med sukker, tilsæt smør af flere omgange, tilsæt æg af flere omgange og tilsæt mel.
-
Pisk æggehvider med sukker og vend i dejen. Dejen fordeles i gastrobakke med bagepapir og drysses med rabarberstykker og mandelflager. Tryk rabarberstykkerne lidt ned i dejen, så de ikke brænder under bagning.
-
Kagen bages ved 170° C i ca. 45 min
Tip
Kagen er velegnet til at fryse og kan serveres med Creme Delight, flødeskum eller lign.